Huutomyyntipaikka 

HUOM! TÄMÄ SIVUSTO ON TARKOITETTU VAIN PAIKALLISILLE ASUKKAILLE              (OULUN ALUE)  MYYMÄLÄMME LÄHEISYYDESSÄ. TAVARA VÄLITTYY KAUTTAMME VAIN NOUTAMALLA, EMME POSTITA ASIAKKAIDEN TUOTTEITA. VAIN NÄIN VOIMME VARMISTUA HYVISTÄ KAUPOISTA. 

Kaikki kommunikointi toimii sähköpostin huutomyyntipaikka@gmail.com kautta

TÄÄLTÄ PÄÄSET KATSOMAAN HUUTOMYYNTITUOTTEET    HUUTOMYYNTITUOTTEET

OHJEET MYYJÄLLE (Alempana ohjeet ostajalle)

Kun haluat myydä jonkun tuotteesi voit tehdä sen meidän kauttamme kätevästi ilman että edes välttämättä tapaat ostajaa.

Toimi näin:

Lähetä nimesi ja nimimerkkisi (tai lempinimesi), osoitteesi, puhelinnumerosi sähköpostiimme ja liitä mukaan hyviä kuvia  tuotteestasi julkaisua varten sekä vähimmäishintapyyntösi sähköpostiimme huutomyyntipaikka@gmail.com 

Myyjän tietoja ei jaeta mihinkään ulkopuolisille vaan ne jäävät vain meille kaupankäynnin ajaksi yhteydenottoja varten. Emme siis luovuta ilman lupaa kenenkään puhelinnumeroa tai nimeä tai mitään muutakaan tietoa ostajalle. (Emme myöskään luovuta ostajan tietoja, vain puhelinnumeron myyjälle mikäli hän niin pyytää lisätietoja varten.)

Kun hyväksyt asiakkaan hintahuudon, ilmoitat vain siitä meille sähköpostilla jättäen oman tilinumerosi samalla ja toimitat meille tuotteen kauppaamme. Hoidamme tuotteen myynnin puolestasi vähentäen myyntihinnasta 5% + ALV 24% kun myyntihinta on alle 50€ ja 10% + ALV 24% 50-100€. Kun tuote on maksettu ja noudettu, saat rahat tilillesi samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Mikäli asiakas haluaa nähdä tuotteen ennen maksua, on hänellä siihen oikeus. Kaupoilla ei ole peruutusoikeutta kun tuote on hyväksytty näkemisen ja maksamisen jälkeen.

Otamme myyntiin vain yhden tuotteen kerrallaan jokaiselta ja pidämme sitä myynnissä niin kauan kunnes vähimmäishintapyyntö on toteutunut TAI yhteensä kaksi viikkoa, jolloin hinta voi vielä nousta, jos näin ajaksi sovitaan. Mikäli tuotteen myynti ei toteudu, emme veloita mitään.

Aloitamme kaupankäynnin heti ja ensimmäiset asiakkaat saavat halutessaan pitää jopa kahta tuotetta myynnissä koko helmikuun ajan. Nyt vain kaivamaan myyntiin pari tuotetta kotoa esiin!

HUOM! Tätä isompia tuotteita emme välitä, kuten isompia huonekaluja. Tuotteiden tulee mahtua meillä hyllyyn. Asiakkaalla on oikeus vaatia myyjältä lisätietoja myymästään tuotteesta, emmekä vastaa minkään tuotteen aitoudesta, toimivuudesta tai uutuudesta. Asiakaspyynnön kohdalla otamme itse yhteyttä myyjään esim. antaen asiakkaan puhelinnumeron myyjälle.  Huutomyynnin kautta välitetyt kaupat tilitetään aina meidän kauttamme.


OHJEET OSTAJALLE:

Lähetä tuotenumero tuotteesta jonka hintaa korotat sekä nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostilla meille.  On tärkeää että Aihe-kenttään laitat vain tuotteen numeron ja hinnan esim. näin: Tuote 001 , 1 euro TAI Tuote 002, 20 euroa, ja alle tekstikenttään oman nimesi ja puhelinnumerosi. Otamme sinuun yhteyttä vain mikäli tuote päätyy sinulle ehdottamallasi hinnalla ja sovitaan tuotteen noudon yksityiskohdista. Tällöin tuote maksetaan täällä sivustolla olevilla maksupainikkeilla tuotteelle asetetulla hinnalla (tai  kauppamme kassalla voi myös hoitaa maksun kun noutaa tuotteen). Tuotteet on noudettava kahden päivän kuluessa hinnan tultua hyväksytyksi. Pienin korotussumma, jolla tuotetta voi korottaa on mainittu aina vähimmäissumman jälkeen tuotekuvassa. 

Huom! Huuto on sitova! Mikäli hinnoilla leikitään, annamme porttikiellon huutajalle sähköpostiosoitteen ja muiden tietojen perusteella.