Kertakäyttösavustin Mustang

Erittäin helppokäyttöinen kertakäyttösavustin sisältää 70 grammaa leppälastuja. Kertakäyttösavustin tekee savustamisen entistäkin helpommaksi. Kertakäyttösavustinta käytetään kuten mitä tahansa savustuslaatikkoa ja siihen pätevät savustuksen yleiset ohjeet. Savustinta voidaan käyttää, grilleissä, rengaspolttimissa, retkikeittimissä, nuotiolla sekä kesäkeittiössä.

Laatikossa on valmiina puhdas leppähake, joka riittää n. 1,2 kg painoisen tuotteen savustamiseen. Ilman haketta savustinta voidaan käyttää myös höyryttämiseen. Näppärän koonsa puolesta savustin on helppo ottaa mukaan myös reissuille!

Savustin koostuu kahdesta foliovuoasta, jonka välissä on ritilä. Kannen läpi puhkaistaan molempiin päätyihin kaksi noin 3-4 mm:n kokoista reikää. Reikien koko vaikuttaa muodostuvan savun määrään. Pienemmillä rei'illä savun määrä ja maun voimakkuus lisääntyvät, ja suuremmat reiät tuottavat miedomman savun maun. Ilman reikiä savustinta voidaan käyttää myös uunissa, kunhan muistaa sulkea reunat tiiviisti.

  • Mitat 315 x 253 x 55mm
  • Mukana 70g leppälastuja

Käyttöohjeet: laatikossa on valmiina puhdas leppähake, joka riittää n. 1,2 kg painoisen tuotteen savustamiseen. Ilman haketta savustinta voi käyttää myös höyryttämiseen. Savustin koostuu kahdesta foliovuoasta, joiden välissä on ritilä. Kannen läpi puhkaistaan kaksi n. 3-4 mm kokoista reikää. Pienemmillä rei`illä savun määrä ja maun voimakkuus lisääntyvät, ja suuremmat rei`ät tuottavat miedomman savun maun. Ilman reikiä savustinta voi käyttää myös uunissa. Savutettava tuote asetetaan ritilän päälle ja laatikko suljetaan taittamalla laatikon reunoja. Suljettu savustin asetetaan lämmönlähteen päälle ja sitä lämmitetään ensin täydellä teholla n. 20 minuuttia, jonka jälkeen tehoa voi pienentää. Lämmönlähteenä voi käyttää esimerkiksi hiiligrilliä, kertakäyttögrilliä, kaasugrilliä tai keittolevyä.


3,45 €